Followers

July 25, 2011

Malam Bertukar Seram....

Assalamualaikum...Salam 1 Malaysia... : )

haishh....asal entry aku kali ni...terasa menyeramkan....
haha...pada hakikatnya memang cerita seram yang bakal
ku ingin ceritakan....tapi tak da la seram mana....


sebenarnya...pukul 12 lebih tadi aku teringat nak try layan
Misteri Jam 12 yang sebelum ni abang sedara aku ade bagitahu kat aku....
Misteri Jam 12 menceritakan kisah-kisah seram dari Singapura....
most of the story based on pengalaman orang....

tadi ade la 3 ke 4 story aku layan....huhuhu....
memang dengan sound effect....buat environment seperti kita
yang dalam cerita-cerita yang diceritakan....

nak lagi berkesan dengar lah gune Headphone....memang best....

nak try...jom... : )

Misteri Jam 12

jangan biar hidup anda diselubungi misteri....

Nota Terlekat : Amaran!!! Sesiapa yang ade penyakit lemah semangat, lemah jantung, sakit jantung...
                        ibu mengandung....dan penyakit-penyakit yang sewaktu dengannya....tidak digalakkan
                        menonton Misteri Jam 12.... : )

~mr.Monkeyz~

3 comments:

Shaherah said...

hahaha.. shera jarang2 dengar misteri jam 12 ni.. Kengkadang cerita die biase jek.. Tapi dengan mengilai2.. ketawa2.. peh.. tak boleh tahan.. Lemah lemah.. Hahaha.. shera dengar pakai ear phone dekat hp.. Memang clear..

Shera kalau nak dengar time tengah mesej kawan.. kalau dengar gitu tanpa buat ape2.. Memang tak tido lar.. hahah >.<"

mr.Monkeyz said...

haha....perrh....smalam azim dgr...agak r...dengan sound nye...terbaik....mmg boleh buat orang x tido malam...

Shaherah said...

memang.. sampai ade orang sound dj tu.. jangan ade sound effect bnyk sgt.. seram sgt dh jd nyer.. shera kengkadang sampai maen tukar2 chanel.. dh meremang sgt tukar lar ape2 siaran radio.. bler dh ok.. dgr blk.. smpai x phm cerita.. >.<"