Followers

June 1, 2011

Seorang Insan Yang Bernasib Malang

Assalamualaikum....Salam 1 Malaysia...
apa khabar semua...??

huuhu...hari ni kita dikejutkan dengan lagi 1 berita yang boleh tahan hangatnye...
memang sudah menjadi isu semasa sekarang ni....dan gak....
mmg kurang enak nk dengar...aku kekadang hangin gak ngan orang camni....
berani buat...berani tanggung sendiri la....tp tu la die hakikat orang
skang ni....manis mulut kata macam2...sanggup...janji itu ini...
tapi last2....HARAM....!!!

korang nk tau sal apa....Kes Pembuangan Bayi...
itu la die...harini...seorang mayat bayi perempuan ditemui...
tersangkut di celah batu di tepi sungai gombak....berhampiran dengan Stesen...
LRT Titiwangsa....seorang awam menemui mayat bayi tu yang pada mulanya
beliau satu bungkusan seolah menyerupai anak patung dicelah batu di
sungai berkenaan....

Berita Selanjutnya....boleh baca disini.....--> Kes Pembuangan Bayi <---

sumber berita harian....gambar mayat seorang bayi perempuan

apakah malangnya nasib bayi tu....baru dilahirkan didunia...dah dianiaya
mcm tu....ni semua sbb NAFSU....Laki ngan Perempuan....
yang Jahanam Sikapnya....adesss....( da mcm bersyarah la plak....hehehe )
aku cukup hangin....tapi tu la...dalam kes ni pun...nk salah kan laki pun xbleh....
apatah lagi nk salah kan perempuan....salah dua2 skali....sama-sama nak...
BODOH....!!!! nk sangat kahwin la....pe susah...BANGANG....!!!

seperti di post aku sebelum ni....aku ada mengatakan....
----> Hakikatnya Seorang Lelaki Macam Taik <----
tetapi x smua lelaki yang dimaksudkan sebegitu.....dan juga perempuan....

ini pendapat aku...pendapat korang plak macam mana...???

note : Jaga lah tingkah laku anda....jangan lah memburukkan nama keluarga....
       
~BooBoo~

1 comment:

Bidadari Syurga said...

kesiannye bayi tue, inilah jdiknye bile manusia da tak tau nak bezekan mane baik dan mane buruk..memang tak gune betul mak baby nie..lagi tak gune bapak die..!! patut diorang tue yang dihanyutkan dlam laut...