Followers

May 5, 2011

Sneak Peek Lemon & Salt by Prince.Studio Productions

Assalamualaikum...Salam 1 MAlaysia...
Apa khabar semua....???

Aku adalah salah seorang Crew dari sebuah productions iaitu.....
Prince.Studio Productions......productions ini baru saja ditubuhkan
pada awal tahun 2011 ni....production kami akan menghasilkan pelbagai jenis
video dalam bentuk High Definition ( HD ) untuk hiburan semua....

tp sebelum tu...jom masuk dalam page productions kami and LIKE....

Main : Prince.Studio Productions
Crew : Prince.Studio Graphix

Support us.... : )

Baru-baru ni kami sudah merancang untuk menghasilkan sebuah Movie yang
mengandungi 10 chapter yang bertajuk LEMON & SALT....Insyaallah movie tersebut
akan siap dalam tahun ni juga...

Then, Kami telah menghasil video yang dipanggil Sneek Peak Lemon & Salt...
iaitu sebuah video yang memaparkan Scene-scene yang terdapat dalam movie
yang akan kami hasilkan.....nak tgk....JOM....




Ini sebagai draf serta rehearsel bagi kami.

Director : Solehudin
Producer : Nazrin
Videography : Hazim & Nazrin
Skrip : Solehudin

www.prince-studio.blogspot.com

© 2011 Copyright Prince.Studio

p/s : cmmnt la....hanya untuk mendorong kami...dan membantu kami memperbaiki
        hasil kerja kami.... :)

2 comments:

cik zaza said...

tak nampak bayangan pun cerita apa yang korang nak buat sebenarnya ni?!..

BooBoo said...

haha....kami masih baru lg...