Followers

May 8, 2011

Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum...Salam 1 Malaysia...
Huhuhu....pejam celik....pejam celik....dah hari ahad....

haaa...Hari ahad....apa ada ngan hari ahad....
SELAMAT HARI IBU....

Okay...Firstly, Selamat Hari Ibu kepada semua ibu didunia....
Then, aku nk ucapkan kt Ibu ku yang disayangi....



Ibu...ajim sebagai ank sulung mewakili adik-adik nk ucapkan
SELAMAT HARI IBU....kepada ibu....kitorang sayang ibu sesangat...
Kitorang nk minx maaf atas segala kesalahan yang kitorang pernah buat kt ibu...
walaupun tanpa kitorang sedar kesalahan sndiri....Terima kasih sebab mendidik
kitorang sehingga besar....tahan ngan kerenah kitorang.....sabar ngan perangai kitorang...
yang kadang-kadang xnk dengar ckp ibu ngan ayah....memang xterbalas jasa ibu ngn ayah
mmg xterkira segala wang yang dibelanjakan demi membesarkan anak-ank....
huhuhuhu....

Ibu memang ibu yang terbaik....bukan ibu je...ayah gak....kitorang sayang
ibu ngan ayah....kitorang tau...ibu ngan ayah marah2....bukan tanda x sayang...
tp hanya untuk mendidik kitorang.....

Hargailah kedua ibubapa kita selagi diorang masih ada....jaga nama baik mereka...
jgan sesekali melawan kata-kata mereka....huhuhuuh : )





p/s : jagn pikir sgt yang smbut Hari Ibu ni haram....bila lagi kita nk igt ibu kita....
       kalau x....kita akan sntiasa sibuk ngan hal dunia....bila kita berjauhan ngan diorang...
       kita busy....confirm ibu kita tunggu je panggilan dari kita...tp kita x contact die pun....
       so, bila dah ada hari ibu ni....

No comments: