Followers

April 14, 2011

Wajib ke Friend Ramai-Ramai kt Muka Buku...??

Assalamualaikum....ade orang ke idok dalam  ni....
teman nk bercerita nih.....jangan la kome sonyap je...
jemput le masuk....HAHAHA

haaa...ade pun orang....HAHAHA

Entry aku tuk hari ni....aku nk citer pasal Friendlist kt FB( MukaBuku )...
kome suma nmpak tajuk kt atas tu....haaa....itu le yg awok nk citer kan nih....
HAHAHA....



Perlu ke ade Friends ramai-ramai lam friendlist facebook kita....??
huhuhu...ramai aku tgk dak2 kt MukaBuku friendlist diorang....
mau cecah beriban...HAHA...minimum 1K.....minimum tu...
bajet macam artis je friendlist beriban...HAHA
adesss.....haaa....ini maybe ley wat kontroversi...yang aku tgk
friendlist ramai-ramai ni....kebanyakannya perempuan...

HAHA...kenapa eh....??Famous sgt ke....smpai orang men duk add....
then kita suka-suka approve je dgn x kenal spe....da la skang ni...
ramai tul STALKER kt FB tu....mau kene CEPUK ka...HAHA
Dan....!!! yang jadi makhluk-makhluk dalam friendlist tu plak....
kebanyakannya.....nk tahu apa....?? kebanyakannya LELAKI....
adesss...gatal bebeno....heheh.....kalau single no problemmmm....

kalau le da bertaken( hamik rosak bahasa )....hehe da berpunya....
ntah le....jawapan artis NO COMMENT....

HAHA....ini pendapat aku la kan.....aku rase friend rama-ramai ni xpenting pun....
nk watper...wat menyemak je kat lam Friendlist aku....HAHHA...
bkn melayan pun lau ramai-ramai....biar la penuh ngan kenalan-kenalan kita je....
yang lain tu xpayah wat menyemak...STALKER je lebih...adesss...
HAHAHA....

okay....itu pendapat aku....pendapat korang lak camne....??

p/s : entry ni aku wat tuk ape yg aku nmpak sndiri...bkn tuk mengutuk....
       so, sesapa yang terasa....aku minx maaf....dan entry ni juga bkn dituju
       kepada blogger-blogger....aku tau kebanyakan blogger mmg ramai
       friends dlm friendlist.....tp entry ni BUKAN tuk BLOGGER....
       tp tuk dak2 kt MukaBuku...... : )

Smile Always....Make your Life Cheeful....^_^
~BooBoo~

5 comments:

nikaviolet said...

kat muka buku semua nye kenalan..kalau yg saje2 add tu mmg tak approve la jwb nye

cik zaza said...

bajet hot pegi add org ntahsapesape..knl pun tak..pastu bila kne stalk atau diganggu kata annoying la hape laa..manusia2..

BooBoo said...

betul tu kak jaja....

K.I.S.S said...

approved mana yg kenal je :)

nelly said...

tak wajib pun ~
hehe