Followers

April 26, 2011

Segmen : Ben Ashaari Terkenang Masa Sekolah

Assalamualaikum....Salam Semua....
tadi aku men scroll kat reading list kat Dashboard....
terpandang kan 1 entry Ben Ashaari...die wat segmen...

nak tau apa...tu kt Title post aku....hehehe...
tapi sebelum aku ceritakan kenangan aku masa sekolah...
Jom Undi abg Ben Ashaari.....



okay meh aku cerita....bila ckp sal kenangan masa sekolah....
AHAHA....banyak gak r kenangan....mmg ade yang dah lupa...ada yang still igt lg...
tp kalau yang x igt langsung tu....teruk tul la...HAHAHA.....okay aku nk
ceritakan kenangan kat skolah aku iaitu Teknik Shah Alam....
sebelum ni aku byk pindah sekolah....ni last skolah aku la kira....

Aku kt SMT Shah Alam ni...dari form 4 until form 5....mmg la kan...
ade ke skolah teknik dari form 1....hehe...aku kat sekolah dulu....
nak kata seorang yang pendiam pun boleh la....hehe...tp
sifat pendiam aku xde....bila aku jumpa membe yang sekepala...

HAHA....yang paling aku xley lupa...time form 4....ni boleh dikatakan
kenangan pahit gak r....1 hari tu kitorang 1 kelas sambut birthday classmate
kitorang....biasa r kan...smbut ngan telur, tepung....tp haritu...kitorang bukan
smbut stakat telur ngan tepung....nk tahu apa...skali ngan serbuk kunyit ngan serbuk kari
plak tu.....hahaha...kitorang smbut dpn kelas....

apa lagi...kelas hbis suma kotor...da la kelas pakai karpet plak tu....huhuhu
nak dipendekkan cerita...kitorang suma dihukum....dak2 lelaki suma kene rotan....
hal ni naik smpai ke HEM....hahaha...mmg nama kelas kitorang time tu top gak r...
bkn top sebab bende baik....tp wat hal...HAHA....

tu suma tinggal kenangan da....ada lagi best....time SPM....seminggu sblum SPM tu kan...
da xblaja lg...wat hal sndiri....bkn nk cerita sal time tu....tp beberapa hari sebelum habis
SPM....time tu Condition kelas kitorang....masyallah....xley nk dibayangkan...
Tunggang-langgang gila....xnk citer....HAHA...mmg teruk....mmg best time skolah...
mcm2 hal ade....ngan membe2 yang kepala gila-gila....bergelak sana sini....hahaha

itu suma hanya tinggal kenangan....itu je la yang aku dpt ceritakan....
lau nk cerita A to Z....mmg xdpt...nk igt satu2 citer...hehehe...

p/s : lupa nk type....spe nk join jom click SINI.... ; )
       smpai 12 mlm ni....still sempat....

3 comments:

Alya EsprĂ©zzo ✿ said...

cakk cakk..hehe teringat zaman sekolah, singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

TINA said...

Assalamualaikum

suka post ni

FizA said...

singgah dr blog abg ben & follow.. :)

zaman sekolah paling best kan? ^^

kalau rajin singgah la..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html