Followers

April 18, 2011

Korang Buat Apa Kalau Sedang Blur...

Assalamualaikum....Salam 1 Malaysia...
apa khabar semuaa...???Semua apa khabar...??Khabar apa semua...??
AHAHAHA....

click sini untuk info selanjutnya

Hari ni aku nk wat entry tuk join Segmen Penulis Senja...
yg bertajuk " KORANG BUAT APA KALAU SEDANG BLUR "
Sementara aku belum g kelas ni kan....menaip la kejap....
huhuhu...da la da lama x update blog ni....bersarang sudah....hahaha
lg pun xde idea nk update....

haaa....citer sal xde idea....ini la aku nk citer ni...APE AKU AKAN BUAT LAU
TENGAH BLUR ATAU XDE IDEA.....??

haaa....nk tau ape aku buat....aku akan main game yg ade dalam lappy aku ni....
nk tau game ape....yg skang ni aku tgh syok main ANGRY BIRDS.... : )
hahahaa....kadang lau da bosan men game....aku g dengar lagu....
lagu apa2 la yg ade....yg best dengar skang ni pun lagu dari...

Awi Rafael - Pulanglah..... : )

korang try r dengar...lagu best gak tu....lg ape aku buat eh...lau tgh bosan...
g tgk tv je la lau x pun g mamam...HAHAHA....( mne x bdn besar....mamam je keje... )

haaa..itu je la yg aku akn buat lau tgh bosan...nk buat ape lg....
jam da kul 10.00 a.m. nk g kelas....!!!

p/s : untuk info selanjutnya....--->click sini<--- atau click banner....tq~ ^_^

okay..bye...!!
~BooBoo~

4 comments:

cik najihah said...

singgah dari blog PS :)
blogger pelik ye hihi

*47!k@# said...

haha..blurr jugak~

http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/korang-buat-apa-kalau-sedang-blur.html

Auji Izra Sygku Dyla said...

^^

BooBoo said...

heheh...pelik2... :)