Followers

February 27, 2011

Creating a new production

Perrgghh....Sakit kepala...sakit tengkuk....sakit ape lg adesss....
nk update blog...blog biar je bkk tp x wat pape pn...HAHA
*padahal smalam da update da...sengal...
.........................................................................................................................................................................................................................

.........................................................................................................................................................................................................................

apa aku nk type ni...adess...

okay first of all...aku nk ucapkn selamat dtg ke blog aku...HAHA
entry nih aku nk story sket sal projek aku ngan member2 aku....
korang nmpak gambar kt ats tuh....gambar tu ialah salah satu antara logo 
production kitorang...

Actually, kitorang....(jgn nk kitorang sgt....aku bru je join production nih....HAHA
nk tubuhkn 1 production...production ni ialah kisah realiti hidup..motif production ni ialah menghasilkan video-video HD dan berkualiti...production nih ditubuhkan oleh student malaysia...(da nama kitorang nye production kn...mesti la dri orang malaysia...) production ni bru je ditubuhkan...production ni gak akn mencipta
movie-movie pendek...video-video yg dirakam...dn byk lagi....

Stakat ni....kami bru ade 1 plan iaitu menghasilkan 1 video pendek....tajuk belum dpt confirmation lg....
dan berkemungkinan tajuk vid tu ialah "FREEDOM"....yg menceritakan kisah2 hidup student...
yg berasal dari seluruh negeri yg ade kt malaysia....dan pelbagai ragam yg ditimbulkan oleh student-student ni...xnk citer pnjg2 r...cite pnjang2 bek xyah wat movie tu kn...HAHA...
movie pendek ni juga sbgai trailer tuk movie yg kitorang akn hasilkan....
*projek besarkn...doakan kami berjaya...

so, cite byk pn x guna...tunggu dan lihat kemunculan movie pendek dari production nih....yg bakal
dikeluarkn dlm bulan march...HAHA

ooopppss....citer pnjg2...lupa nk introduce about production nih....

Name                         : Prince.Studio
Creator/Editor/Admin : Mohammad Nazrin
Music Editor               : Fikrullah @ Fiqzler
Editor/Advisor            : Naim Xibalba
Graphic Designer        : Muhammad Hazim @ BooBoo
Crew                          : Amirul
                                    Iskandar @ Kieyz
                                    Solehudin Thehu
Website                      :www.prince-studio.blogspot.com

Support The New Production
Majulah Filem Tempatan Untuk Negara :)
Colorful Your Life....Make Your Life Cheerful

2 comments:

Anonymous said...

mane aci..nk gak name aku..haha..(azu)

mook said...

erk .. cm nak gempak jek huu