Followers

December 15, 2010

DIA...bermakna atau TAK

Dia bermakna ke x dlm hidup aku...huhu...aku ckp camni pn ade sbb...
mse aku start blaja....time orientasi...aku terpikat ngan sorang bdk ni...huhu
1 group ngan aku...but time tu...aku just judge die dri luaran....but...like people said...
"Don't judge a book by it's cover"...huhu...tu la yg terjdi kt aku...sedey2...
Then, aku truskan objektif aku iaitu mengenali die...pas 2 bln aku kwn...bru dpt cple...
b'cause, before aku kenal die...die da ade cple...aku tunggu la 2 bln tu....
pendekkan citer....dalm 2 bulan cple...mcm2 bende jd....n dlm mse tu gak...
aku dpt kenal perangai dia...tp tu...slh aku...aku just nilai dri luaran je...jauh dri ape yg
aku sngke mse first time aku kenal....

Hal paling aku x ley terima hakikat...ade la yg terjadi kt die...tp aku xley citer...hal peribadi orang...
but at last...aku terpaksa terima gak hakikat....na wat camne...smpai skang aku still ngan die...tp skang ni...
hati aku da tawar...die cam xde pape da bg aku...sbb...ade masalah teknikal sket...huhuhu....
that's why aku post entry DIA bermakan atau TAK....

No comments: